Sabor: Šeksa bi zadovoljilo kada bi na Vladinom logoru u Đakovštini pisalo: Arbeit macht frei!

"LIJETE krokodilske suze za radnicima Đakovištine. Neću vam dozvoliti da od Sabora pravite cirkus", naglasio je potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks iznerviran istupom zastupnika HDSSB-a Zorana Vinkovića koji je naglasio kako Vlada ne želi i neće pomoći djelatnicima mlinsko-pekarske industrije Đakovština koji su se ispred ulaza u bivšu tvrtku zatvorili u tzv. "Vladin logor". Naime, oni traže novac za zagarantirane otpremnine.

Vinković je emotivnom nastupu više puta naglasio teško stanje 350 radnika Đakovštine te zbog toga tražio stanku. No, sve je to strahovito iznerviralo Šeksa.

"Na problemu rade premijerka Jadranka Kosor, Vlada i potpredsjednik Vlade Čobanković. Uostalom problem Đakovštine u Sabor treba doći redovitom procedurom", rekao mu je Šeks da bi mu Vinković uzvratio kako ništa ne zna što se događa u srcu Slavonije iako je ondje Šeks počasni građanin.

"Njima tamo jedino nedostaje da na bodljikavoj žici piše "Arbeit macht frei" pa biste onda valjda bili zadovoljni", rekao mu je Vinković.

Pročitajte više