SAD: Desetomjesečna beba preživjela pad sa sedmog kata

DESETOMJESEČNA djevojčica preživjela je pad sa sedmog kata, prošavši samo sa posjekotinama i modricama, nakon što ju je njezin otac tijekom svađe s majkom bacio kroz prozor, objavili su mediji.

Meana Williams preživjela je pad s 25 metara visine zahvaljujući tome što je padajući udarila u tri grane, a udarac u tlo je ublažilo lišće pod drvom koje raste kraj njezina prozora, rekli su novinarima predstavnici lokalnih vlasti u mjestu Peekskill nedaleko od New Yorka.

Nakon što je bacio kćer kroz prozor 29-godišnji Willie Williams podigao ju je s tla i odnio u bolnicu gdje su liječnici ustanovili da je njezino stanje stabilno.

Williams, koji je uhićen pod optužbama za pokušaj ubojstva, napad i nezakonito zatočenje, prethodno je oteo Meaninu majku, 21-godišnju Jasmine Gilleo, i vozio je naokolo u svome autu prijeteći da će ih oboje ubiti ako se ne pomiri s njime.

Potom je došao u Jasminin stan i gurnuo bebu kroz prozor, držeći je za nogu. Zatim je djevojčicu uvukao u stan, ali nakon što je netko zaprijetio da će pozvati policiju bacio ju je kroz prozor.

To je već drugi slučaj u 11 godina da je beba bačena iz te zgrade, no 1992. godine, kada je 14-godišnja Sharronda Gilleo, daleka rođakinja Jasmine Gilleo, bacila novorođenče iz svojega stana, beba je umrla.

Sharronda Gilleo nije osuđena zbog tog nedjela jer je mentalno retardirana.

Pročitajte više