SAD: Silovao i drvenom letvom tukao svoje kćeri jer je htio "čistokrvnu" obitelj

MUŠKARAC iz New Jerseya optužen je da je psihički i fizički zlostavljao svoje kćerke. Otac je svojih pet kćeri 15 godina zatvarao u kuću, seksualno zlostavljao i tukao drvenom letvom. U SAD-u državni tužitelji pripremaju pet suđenja, za svaku žrtvu će mu suditi posebno, prenosi CBS.

Obitelj je čak neko vrijeme bila pod nadzorom socijalnih službi, nakon čega se preselila na Floridu. Kada su se roditelji zlostavljanih djevojka rastavljali, tada su otkriveni strašni zločini.

"Čistokrvna obitelj"

Majka silovanih djevojaka izjavila je da je otac imao namjeru postići "čistokrvnu obitelj" jer je vjerovao kako dolazi kraj svijeta i da će na svijetu ostati samo on i njegova "čista" obitelj. Tri kćeri su mu rodile šestero djece, dok je dvoje umrlo pri porođaju.

Djecu, koja su rođena incestom, odgajali su majka i otac. Supruga zlostavljača je kazala da je otac redovito tukao nju i djevojke drvenim daskama. Dodala je da za silovanja dugo nije znala, a kada je saznala, bojala mu se suprotstaviti.

"Bojala sam se. Nisam se usudila ni riječ mu reći jer sam znala da će nas pretući. I da sam mu se suprotstavila, uvjerena sam da ne bih uspjela spriječiti njegove zločine. Sve smo bile u strahu od njega", kazala je majka na saslušanju.

Optužnica ga tereti za 27 kriminalnih radnji, među ostalim za spolno zlostavljanje i mučenje svoje djece. Tužiteljica Lisa Squiteri je kazala da su se zločini događali od sredine 80-ih godina prošlog stoljeća do 2002. godine, kada su se roditelji rastali, a socijalna služba se umiješala u slučaj zbog djece.

Pročitajte više