SAP i KING ICT potpisali ugovor o suradnji

SAP i KING ICT  potpisali su ugovor o suradnji za SAP izravnog ugovaratelja. Po prvi puta SAP je ovakvim ugovorom omogućio cjelokupnu podršku za SAP-ova poslovna rješenja, od implementacije do kontinuirane podrške i održavanja.

Prepoznajući potencijale KING-ICT-a predstavnici SAP-a odlučili su uključiti u partnersku mrežu tvrtku koja svojim iskustvima može osigurati kvalitetnu i pravodobnu uslugu potencijalnim korisnicima i već postojećim SAP-ovim partnerima, stoji u priopćenju tvrtke.

Partnerski ugovor uključuje distribuciju SAP-ovog softvera, pružanje usluga savjetovanja, instalacije, testiranja i edukacije krajnjih korisnika prilikom implementacije SAP-ovog softvera te pružanje usluga kontinuirane podrške i održavanja.

"Partnerskim Ugovorom sa SAP-om, KING ICT zaokružuje svoj portfolio i potvrđuje se kao partner koji svojim korisnicima omogućuje potpunu usmjerenost na njihovu temeljnu djelatnost. Kroz ovo se partnerstvo opseg djelovanja naše tvrtke proširuje sa cjelovitih informatičkih na cjelovita poslovna rješenja koja će aktivirati nove izvore konkurentskih prednosti u tržišnom poslovanju naših klijenata" - rekao je Gordan Kolak, izvršni direktor KING ICT-a.

 "Drago mi je što je KING ICT postao naš partner pokrivajući sva poslovna rješenja koja SAP nudi. Širenjem mreže partnera našim postojećim i budućim korisnicima omogućiti će se kvalitetno, transparentno i pravodobno pružanje svih servisnih i konzultantskih usluga. Vjerujemo da će iskustva našeg novog partnera omogućiti kvalitetan prodor na hrvatsko tržište, a da će sama partnerska mreža ovog akvizicijom postati snažnija" - riječi su Igora Dropulića, direktora SAP-a.

Pročitajte više