SDP-ovac o fotki Bandića i Bernardića: Predsjednik SDP-a ne smije sjediti za istim stolom s osobom koja državi duguje milijune

Foto: Prigorski.hr/Facebook

NAKON što je lokalni portal prigorski.hr objavio fotografiju na kojoj za istim solom sjede Bandić i Bernardić koji su došli na proslavu rođendana zajedničkog prijatelja Dalibora Bastalca, aktualnog predsjednika zelinskog ogranka Bandićeve Stranke rada i solidarnosti, reagirali su brojni SDP-ovci. Neki i javno. Jedan od njih je Mihael Zmajlović, SDP-ov saborski zastupnik i nekadašnji ministar.

"Predsjednik SDP ne smije sjediti za istim stolom s osobom zbog čijih sumnjivih računa i s njima povezanih neobičnih presuda stranci prijeti blokada. I još k tome na pompoznoj rođendanskoj proslavi osobe koja državi duguje preko 1,3 milijuna kuna", napisao je Zmajlović na svom Facebook profilu.



Podsjetimo, Bernardić i Bandić su se družili u utorak navečer u Blaškovcu kod Svetog Ivana Zeline, na proslavi 40. rođendana Dalibora Bastalca.

Fotografiju Bandića i Bernardića za istim stolom objavio je portal Prigorski.hr koji ističe da su na rođendanskoj večeri bili i načelnik Kalnika Mladen Kešer i gradonačelnik Sv. Ivana Zeline Hrvoje Košćec.

Druženje Bandića i Bernardića posebno je zanimljivo u kontekstu presude Visokog trgovačkog suda koji je odlučio da SDP mora platiti 9,5 milijuna kuna troškova kampanje Milana Bandića na predsjedničkim izborima 2009.

Pročitajte više