SDP-ovac prostački izvrijeđao Milanku Opačić

Foto: Facebook

DUGOGODIŠNJI direktor zagrebačke Čistoće i član SDP-a Marko Melčić na Facebooku je izvrijeđao Milanku Opačić insinuirajući čak i da je promiskutetna.

Ni u razgovoru za Index, Melčić nije birao riječi o Milanki Opačić.

"Jedan mandat kad nije bila zastupnica, onda joj Ivica Račan omogućio da bude u Saboru kao činovnica. Ona je od prvog dana funkciji, nikada nije bila ni politolog ni ništa", kaže Melčić i dodaje kako je aktivni član stranke.

Na predstojećim izborima u stranci, to ne krije, podržava Davora Bernardića.

"Milanka je jedna niškoristi, bila je na velikim funkcijama, ništa kvalitetno nije napravila. Vozila se u Audiju, u jednom ona, u drugom gorile, luksuzno je živjela, ne trebaju nam takvi", dodaje Melčić.

"Ona je utjecajna, dobije puno zavičajnih glasova, iako nikad nije živjela na Baniji i nema veze sa Srbima. Ono što se pričalo da je bila kod Raškovića, to je laž, željeli su je ogaditi da je bila u SDSS-u, ali joj to podmeću", objašnjava Melčić.

Dugogodišnji direktor Čistoće nije tu stao.

"Ona je razmaženo derište, odmah je došla na funkciju i cijelo je vrijeme tamo. Ona je izmislila outsourcing, a nema pojma o ničemu. Ja sam bio direktor bio u Holdingu pa mi outsourcing ne pada napamet", dodaje.

Melčić je bio direktor Čistoće, druge po veličini firma u Holdingu, kaže. No, priča, makli su ga njegovi SDP-ovci i "diktator" Milanović da bi se nahranilo HNS-ovce.

"U moje vrijeme je Čistoća iz gubitaša postala uspješna firma. Onda su Milanović i Čačić u Holdingu smijenili 13 direktora, tada je SDP bio na vlasti u gradskoj skupštini. Pola tih direktora su bili SDP-ovci, trebalo je nahraniti grabežljive HNS-ovce. Bernardić me nije mogao spasiti", kaže Melčić koji je smijenjen 2010. godine.

Opačić: Neman pojma tko je ni što ima protiv mene

Za komentar smo upitali i Milanku Opačić koja kaže da Melčića ni ne poznaje niti zna zašto je već godinama proziva.

"Nemam pojma, čovjeka nikad nisam vidjela, ne znam kako izgleda, možda sam ga i srela po stranačkim skupovima. Nemam pojma tko je ni što je, ni što radi. To je problem gradske organizacije. To nema veze sa ovim izborima, to traje godinama, te gadarije. Čovjek ima neki problem, to nije u mojoj ingerenciji. Sve što sam napravila u SDP-u napravila sam na konvencijama u ime ljudi koji su me izabrali", za Index je prokomentirala Opačić.
 

Pročitajte više