Šef sinjske Hvidre uzgajao marihuanu, policija ga uhvatila

Foto: FaH/123rf

SPLITSKA policija 28. kolovoza je na području Sinja pronašla zasađene stabljike marihuane. U neposrednoj blizini biljaka, policajci su zatekli 46-godišnjaka, potvrđeno nam je iz policije.

"Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad jednom osobom. Radi se o osobi rođenoj 1971. godine s područja Sinja i koja je zatečena u neposrednoj blizini ograđenog prostora gdje su pronađene i oduzete biljke marihuane. Ukupno je bilo 12 stabljika, visine od 80 do 280 centimetara", kazala je Sanja Nazlić iz splitske policije.

Policija je "zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama" nadležnom državnom podnijela kaznenu prijavu.

Radi se o šefu sinjske HVIDR-e

Policija nije htjela objaviti identitet muškarca no Index neslužbeno doznaje kako se radi o šefu sinjske HVIDR-e, Draženu Pavloviću Paji.

Na upit Indexa da komentira ovaj događaj, Pavlović je kratko odgovorio: "Što se tu ima komentirati? Nemam komentara nikakvih," i prekinuo vezu.

Tko je Dražen Pavlović?

Dražena Pavlovića mediji pamte još od događaja kad je prošle godine brojao krvna zrnca reporteru HRT-a Branku Dobroti. Incident se dogodio svega dva dana nakon što je Pavlović uklonio vijenac sinjskih antifašista sa spomenika palim braniteljima, i to u Vrlici na proslavi obljetnice 2. sinjske bojne 4. brigade Cro Angelsa.

>> Šef sinjske Hvidre broji krvna zrnca reporteru HRT-a: Jesi ti Srbin? Kako se osjećaš kao nacionalna manjina?

To je jedan od posljednjih incidenata Dražena Pavlovića Paje. U kolovozu 2015. tijekom 300. Sinjske alke u svečanoj je loži smotuljkom novina izudarao po glavi splitsko-dalmatinskog župana Zlatka Ževrnju, a mediji ga pamte i po prijetnjama iz 2003. godine upućenima Stjepanu Mesiću, Ivici Račanu i Josipu Manoliću. Njih je tada pozvao na doručak s "drugom Đinđićem".

Pročitajte više