Šef varaždinske policije o smrti dvoje policajaca: Šokirani smo

Foto: Pixsell/Vjeran Zganec Rogulja

U STANU u Ivancu danas su pronađene dvije mrtve osobe, muškarac i žena.

Portal eVaraždin neslužbeno doznaje da se sumnja na ubojstvo i samoubojstvo u stanu koji se nalazi u jednoj od zgrada u središtu Ivanca. Navodno je riječ o osobama starosti 30-ak godina i oboje su bili policijski službenici.

Načelnik PU varaždinske Predrag Benčić obratio se okupljenim novinarima i kazao da se radi o događaju kakvog nije bilo u povijesti Policijske uprave varaždinske.

"Koristim ovu priliku da izrazim duboku sućut obiteljima"

"Potvrđujemo da se na području Policijske uprave varaždinske dogodio uistinu jedan tragičan događaj u kojem je dvoje aktivnih policijskih službenika izgubilo život. Nakon dojave koju su zaprimili naši policijski službenici i utvrđenog stanja na mjestu događaja, potvrđujemo da se dogodilo kazneno djelo u kojem su dva policijska službenika izgubila život", kazao je Benčić.

"Okolnosti samog nesretnog događaja još uvijek se utvrđuju. Očevid je u tijeku te će nakon njega biti poznati svi ostali detalji. Koristim ovu priliku da izrazim duboku sućut obiteljima oboje policijskih službenika", dodao je.

"Ovo je sve nas šokiralo"

"Ovo je jedan događaj kakvog nije bilo u povijesti Policijske uprave varaždinske i koji je zasigurno šokirao sve nas, sve radne kolege, jer se takav događaj ne pamti na području naše uprave", rekao je Benčić.

"Uz stalnu edukaciju policijskih službenika provodimo i liječničke preglede, a dogodilo se ono što smo najmanje htjeli i željeli", dodao je.

Pročitajte više