Severina uhvaćena u laži

POLICIJA je u zadnjih par dana intenzivirala napore u potrazi za osobom koja je ukrala vruću snimku Severine, pri čemu je ispitano više osoba, a izvršen je i pretres agencije Promo media, javlja Večernji list.

U utorak 8. lipnja djelatnici policije pretresli su prostore tvrtke Promo media, koja je iznajmila prostor poduzeću Hiperlink, a koje je pri Trgovačkom sudu registrirano na ime Marka Zirduma, identificiranog kao Vipera, webmastera stranice www.voajeri385.com,  s koje se mogla skinuti cijela snimka o čijem je postojanju prvi u ponedjeljak izvijestio Index.hr.

Kako javlja Večernji list, u pretresu prostorija Promo medije nije pronađeno ništa zanimljivo. Jedan od suvlasnika Promo medije, Pjerino Bebić, potvrdio je da je policija pretresla prostorije njegove tvrtke.

"Točno je, policija je bila u našoj tvrtki. Zanimali su ih ugovori. Mi ne znamo tko je famozni Viper. Prostor smo iznajmili poduzeću Hiperlink, a ne osobi s imenom i prezimenom." – izjavio je Bebić.

U srijedu 9. lipnja policija je uzela iskaze bivše Severinine menadžerice Lidije Samardžije i Sevinog donedavnog tjelohranitelja, Mićija Kuzmanovića. Oni su ispitani, tvrdi Večernji, jer su, kao i neke druge osobe, imali pristup Severininom stanu iz kojeg je navodno ukradena snimka. Samardžija je na policijskom ispitivanju provela puna četiri sata, a poslije ispitivanja nije željela komentirati slučaj.

Najzanimljiviji dio priče tek slijedi. Naime, Severinin menadžer Tomislav Petrović u srijedu uputio dopis redakciji Večernjeg lista, u kojem poriče da je Severina o postojanju snimke saznala od jedne svoje kolegice, također poznate pjevačice.

No, Petrović je u istom dopisu istaknuo kako je Severina i prije te obavijesti znala za "moguće postojanje snimke", što je u kontradikciji sa Severininom izjavom kod Joška Lokasa. Podsjećamo, Severina je kod Lokasa izjavila kako je tek u ponedjeljak navečer, kad je Index.hr objavio vijest o postojanju snimke, prvi put saznala da je snimka procurila u javnost.

Priopćenjem se oglasila i Gordana Grubeša, odvjetnica Marka Zirduma, a u tom priopćenju stoji: "Marko Zirdum nije haker, niti se pojavljuje pod pseudonimom Viper, a osobito nije inicijator afere Severina, nego obiteljski čovjek koji obavlja djelatnost koja nema veze s pornografijom."

Prema izvorima Večernjeg lista, Severina nije bila naročito iznenađena kad ju je prijateljica obavijestila da je muški dio sportske redakcije HRT-a pogledala snimku. 

No, u telefonskom razgovoru Severini se otelo jedno pitanje: "Je li iznutra ili vanka?", koje bi moglo sugerirati da postoji druga ili dulja verzija snimke, možda snimana na palubi broda. Prije nego što je zatražila broj telefona tehničara koji je snimku donio na HTV, Severina je navodno postavila još dva pitanja – kako izgleda na snimci i vidi li joj se celulit?

Pročitajte više