Šibenčani pokrenuli grupu potpore nestalim pomorcima s broda Bourbon Rhode

Foto: Bourbon Offshore

DOK se nastavlja potraga za nestalim šibenskim kapetanom Dinom Miškićem i sedmoricom još nepronađenih pomoraca s broda Bourbon Rhode koji je usred uragana Lorenzo potonuo u Atlantiku, na Facebooku je pokrenuta grupa za podršku Bourbon Rhode Rescue.

Članovi obitelji i prijatelji pomoraca i dalje ne gube nadu da su njihovi bližnji još uvijek živi. U grupu potpore na Facebooku uključili su se mnogi ljudi iz cijelog svijeta, a vode je Šibenčani Maja Šulje, Sebastian Latocha, Đurđa Vrljević Šarić, Štrkalj Milica i Anita Perkov Kalebota. Grupa trenutno obuhvaća 1460 članova, a moderatori dijele u grupi sve informacije vezane uz potragu za nestalim pomorcima i o trenutnim pozicijama brodova koji se pridružuju potrazi.
 
"Novo jutro donosi novu nadu! Potraga za našim prijateljima se nastavlja, a konstantno dijeljenje svih pozicija brodova koji se nalaze u blizini pokazuje mi da svi ostaju fokusirani... Cijelo vrijeme! Ovo me podsjeća zašto sam toliko volim ovaj svijet, tu smo jedni za druge kada nam je to najviše potrebno!" napisao je u grupi Sebastian Latocha.


 

Pročitajte više