Šibenski diler na "pizeve" napisao imena kupaca

ŠIBENSKA je policija uhitila pet dilera i zaplijenila nešto više od 100 grama heroina ulične vrijednosti od oko pola milijuna kuna.

Kako prenosi Glas Dalmacije, policija je osim "bombica" s heroinom pronašla i nekoliko "pizeva" umotanih u foliju, na kojima je domišljati diler, radi boljeg snalaženja, napisao imena kupaca.

Dileri, među kojima je i jedna ženska osoba, privođeni su u tri navrata. 29. veljače, oko ponoći, u šibenskom kvartu Šubićevac, policija je u jednom automobilu pronašla oko dva grama heroina, a kod dilerice iz Skradina, koja se nalazila u automobilu, pronađeni su "pizevi" s ukupno 7,4 grama heroina. U autu se nalazio i 29-godišnjak iz Pirovca.

Na vidicima je 3. ožujka, oko 21 sat, uhićen kvartovski diler, koji je kod sebe imao oko 90 grama heroina nabavljenog u Splitu, a s njim i 30-godišnjak koji je dilao za njega. Drogu su čuvali u stanu jednog od njih.

Istog je dana policija uhitila i svog starog znanca. 48-godišnjeg dilera sa Šubićevca. Kod njega su pronašli četiri "piza", a u njegovu stanu još desetak grama heroina i digitalnu vagu.

I.M.
Foto: Glas Dalmacije

Pročitajte više