Šibenski zaštitar mislio da je ispod Alfe eksplodirao rasplinjač, a ne bomba

ZAŠTITAR Đani Erceg ispod čije je Alfe jučer u Šibeniku eksplodirala bomba tvrdi kako je u prvom trenutku pomislio da se dogodio kvar na njegovom starom automobilu.

"U prvi trenutak pomislio sam da je puknuo rasplinjač ili nešto u motoru automobila koji je po godištu već na izdisaju. Primijetio sam ispod haube dim i bez ikakve panike nastavio dalje vožnju, tražeći prvi parkirni prostor", rekao je Erceg te je dodao kako u trenutku kada je automobil parkirao nije znao da su tri osobe ozlijeđene, a nije bio svjestan ni da je detonacija odjeknula pod njegovim starim automobilom, piše Jutarnji list.

> Istraga o eksploziji u Šibeniku usmjerena prema osobama koje su željele nauditi zaštitaru

> Policija o okolnostima eksplozije u Šibeniku do sada ispitala 135 osoba

Policija još uvijek istražuje ovu eksploziju bombe te je do sada ispitala 135 osoba koje bi im mogle dati informacije o eksploziji koja se jučer ujutro dogodila ispred zgrade Županije. U toj eksploziji ozlijeđeni su djelatnik Čistoće Stanko Kosor i dvoje austrijskih nautičara, Huan Felix i njegova kćer Monika.

""I dalje se provodi intenzivna kriminalistička obrada. Shodno pribavljenim saznanjima vrše se provjere alibija većeg broja osoba, pregledavaju i analiziraju se video snimke video i vrši se analitičko obavještajna obrada do sada prikupljenih saznanja", izvijestili su danas iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Pročitajte više