Sigurno na godišnji, za cijenu manju od par kava

VRIJEME je godišnjih odmora. Jednom kad odlučite kamo, najvažnija je dobra priprema jer planiranje putovanja sastavni je dio uspješnog odmora.

Nakon što odaberete odredište, morate odlučiti hoćete li na putovanje u vlastitom aranžmanu ili preko agencije te kojim prijevozom. Kada ste sve to isplanirali, ostaje vam da provjerite vrijedi li vam putovnica, imate li dovoljno novca, a najvažnije od svega je da provjerite jeste li osigurali sebe i imovinu od nepredviđenih situacija koje vam putovanje može pretvoriti u nezaboravno skupu noćnu moru.

Putno zdravstveno osiguranje 

Putno zdravstveno osiguranje s asistencijom Triglav osiguranja d.d. jednostavno se sklapa i pristupačno je cijenom te ga građani rado sklapaju s obzirom na to da se za relativno mali iznos postiže visok stupanj sigurnosti te se putnik lišava brige i financijskih opterećenja za vrijeme godišnjeg odmora.

Naime, lako se može dogoditi nešto nepredviđeno, nezgoda ili bolest te svim svojim klijentima savjetujemo da zato sklope policu Triglav putnog zdravstvenog osiguranja. Njom su pokriveni troškovi liječenja i troškova prijevoza radi bolesti ili nezgode.

Triglavov partner Almeda Assistance osigurava besplatnu pomoć od 0-24h te pruža informacije o liječničkim uslugama, uspostavlja kontakt s domaćim liječnikom, organizira i nadzire postupak liječenja te preuzima troškove liječenja u bolnici, kao i prijevoza do bolnice ili domovine. 

Policu je najlakše i najjednostavnije sklopiti ONLINE na www.triglav-osiguranje.hr uz mogućnost plaćanja većinom kreditnih kartica, a policu osiguranja moguće je isprintati odmah po uplati osiguranja. On-line kupnja dostupna je od 0-24h, i predstavlja dodatnu pogodnost bez dodatnih troškova.   

Osigurajte kuću ili stan za cijenu nekoliko kava

Savjetujemo vas da osigurate i nekretnine te pripadajuće pokretnine: stan ili kuću te stvari u njima. Ovu imovinu moguće je osigurati čak i na kraći rok, za vrijeme godišnjeg odmora ili na bilo koji rok, kraći od godine dana. Sukladno tome, premija osiguranja izračunava se u određenom postotku od iznosa godišnje premije.

Tako na primjer za vrijeme godišnjeg odmora u trajanju od dva tjedna možete osigurati nekretnine (stan, kuća, garaža) i pokretnine u njima za 15 posto vrijednosti godišnjeg iznosa. Jedino kod osiguranja od provalne krađe, iznos osiguranja jednak je godišnjoj premiji.

Što to znači? Dakle, ako osiguravate građevinske objekte (npr. kuća, stan, garaža) i opremu (tj. stvari u njima) i to od paketa požarnih rizika koji uključuje požar, udar groma, eksploziju, oluju, poplavu, izljev vode iz cijevi i slično to bi na primjeru kuće od 100m2, koja vrijedi 600.000,00 kn značilo da za 1 godinu plaćate premiju od cca. 1000,00 kn a za 15 dana 150,00 kn.

Stambene pokretnine u toj istoj kući čija bi vrijednost bila primjerice 100.000,00 kn možete osigurati od 200,00 kn na godinu dana, a za 15 dana za već od 30,00 kn!

Za ponudu i dodatne informacije slobodno se obratite u najbližu poslovnicu Triglav osiguranja d.d. diljem Hrvatske. Popis poslovnica pogledajte na www.triglav-osiguranje.hr

Pročitajte više