Silovatelj 3-mjesečne bebe osuđen na doživotni zatvor

40-GODIŠNJI Alan Webster osuđen je na doživotni zatvor jer je silovao tromjesečnu bebu i taj čin fotografirao uz pomoć partnerice. Na jednoj fotografiji vidi se kako Webster siluje bebu, dok ju njegova partnerica hrani s bočicom.

Beba je bila mučena i silovana skoro dva mjeseca, i mogla bi biti psihički i emocionalno poremećena cijeli život, a njena majka je također traumatiziranom stanju. Bebina majka saznala je za silovanje od policije, nakon što su se istražitelji domogli fotografija zlodjela.

Sudac Findlay Baker prilikom izricanja presude kazao je kako je nemoguće zamisliti da tako nešto netko može napraviti najranjivijoj žrtvi, te da nema riječi kojima bi se uopće moglo izraziti gnušanje prema takvom činu.

Samohrana majka danas 19-godišnju Francuskinju Tanyu French zaposlila je kao bebisitericu, a nije se zabrinjavala što ju posjećuje dečko danas 40-godišnji Alan Webster, kojije živio u blizini i činio se pristojan.

Par je fotografirao silovanje bebe, te fotografije spremao u album, kako bi gledajući iste ponovo mogli proživjeti čin silovanja. Tužitelj je kazao kako se vidi da je par ne samo ispunjavao svoje seksualne fantazije, već su oboje i uživali fotografirajući se.

Webster (40), koji je proglašen krivim za silovanje djeteta počinjeno 2004. godine, osuđen je i za seksualno napastovanje 14-godišnjakinje koja ga je redovito posjećivala u njegovu domu u Hatfieldsu, sjeverno od Londona.

Njegova partnerica Tanya French (19) osuđena je na pet godina zatvora nakon što je priznala da je sudjelovala u silovanju bebe.

Istražitelji su upozoreni na slučaj u okviru međunarodne istrage koja je omogućila da se otkrije kako je Webster na svojem računalu posjedovao više od 225 tisuća fotografija, od kojih je više od sedam tiruća prikazivalo djecu u seksualnom činu, a suvenir (album) bio je pronađen ispod Websterovog kreveta.
Fotografije silovanja bebe zaplijenjene su u policijskom pretraživanju njegova doma u srpnju.

Detektiv koji je vodio istragu Keith Tilly kazao je da je Websterov jedan od najgorih zločina koje je u životu vidio.

A.H.

Pročitajte više