Silovatelj u Srbiji poručio žrtvi: Čestitam, dobila si sidu

SVJEDOČENJE djevojke M.N. pokazuje kako je silovatelj svojim žrtvama namjerno prenosio AIDS. Žrtva silovanja je 24-godišnja studentica rođena na jugu Srbije koja živi u Begradu, a tvrdi kako ju je silovatelj pretukao i uz prijetnju nožem silovao, a onda joj rekao kako ju je zarazio smrtnosnim virusom.

"Napao me je u ožujku ove godine. Bilo je oko tri sata ujutro, vraćala sam se s proslave kod prijateljice s fakulteta. Prišao mi je s leđa kada sam izašla iz taksija i krenula prolazom između zgrada. Zgrabio me za vrat i uvukao u ulaz zgrade, rekao je da će me zaklati ako pisnem. Gurnuo me je u rupu ispod stepenica. Udarao me je šakama po glavi, poderao je odjeću s mene onda mi je stavio nož pod grlo i silovao me. Kad je završio, ustao je, šutnuo me, pljunuo i rekao: "Čestitam, kurvo, dobila si sidu!" Uzeo mi je torbicu, izvadio sve novce iz novčanika i otišao", piše u iskazu djevojke.

Bivša ga zarazila, a on iz osvete silovao i širio AIDS

Silovatelj je navodno počeo silovati djevojke nakon što ga je napustila djevojka u koju je bio jako zaljubljen. Kada ga je djevojka ostavila, otkrio je da ga je zarazila AIDS-om te je iz osvete počeo silovati djevojke i na taj način svjesno širiti opaku bolest po Beogradu, prenosi Press.

Odvjetnik uhićenog silovatelja kazao je kako njegov klijent nije taj silovatelj jer je napravljena usporedba DNK i utvrđeno je da se rezultati ne preklapaju, stoga je pravi silovatelj "sidaš" još uvijek na slobodi.

>Silovatelj u Srbiji širio AIDS

Pročitajte više