Sin zakopao majku u dvorištu u Srbiji pa rekao ocu da ju je bolnica sahranila

Ilustracija: EPA

JEZIV slučaj potresa Srbiju. Policija je jučer uhitila 24-godišnjeg Nikolu F. iz Bačkog Gradišta u Vojvodini zbog sumnje da je prošle godine zakopao svoju majku Dušicu u dvorištu obiteljske kuće.

Sve je razotkriveno kada je njegov otac, koji od 2017. godine živi u Njemačkoj, počeo tražiti suprugu kako bi taj brak okončao i oženio se drugom ženom.

Pitao je sina gdje mu je majka, a on mu je odgovorio da je umrla u bolnici u Novom Sadu, ali kako nije otišao po tijelo te da ne zna kada je i gdje sahranjena.

Susjedima je, pak, ispričao da mu je majka umrla u svibnju prošle godine, kao i da ju je sahranio u Kuli.

Nikolin otac zamolio je susjeda da provjeri gdje mu je supruga sahranjena i da uzme izvod iz matične knjige umrlih. No susjed se nemalo iznenadio kada je u policiji saznao da se Dušica i dalje vodi kao živa. Policajci su tada došli do Nikole i počeli ga ispitivati. 

Mladić je ubrzo priznao da mu je majka umrla, ali da nije imao novaca za sahanu pa ju je umotao u deku i pokopao u dvorištu iza kuće. 

Uhićen je jučer i određen mu je pritvor. Tijelo je ekshumirano i poslano na obdukciju kako bi se utvrdilo kada je i kako nesretna žena umrla. 

Pročitajte više