Sinoć nakon utakmice u Srbiji navijački neredi

DOK JE u Hrvatskoj jučerašnji "vječni derbi" protekao bez većih navijačkih nereda, onaj u Srbiji, između Crvene Zvezde i Partizana nije bio te sreće - došlo je do masovne tučnjave, prvo među navijačima, a onda i sa policijom.

Epilog sinoćnjoj utakmici dali su navijači Crvene Zvezde i Partizana kada su se nakon utakmice potukli na beogradskoj Autokomandi.

"Jedna osoba je teže, a 12 lakše ozlijeđeno u jučerašnjim sukobima navijača Crvene Zvezde i Partizana, kao i tijekom intervencije policije. Teže ozlijeđena osoba nije policajac, a među lakše ozlijeđenima su osmorica policajaca i četvorica građanina." - priopćila je beogradska policija, a prenijela agencija Beta.

Nakon utakmice je privedeno 27 osoba, a protiv pet će biti pokrenut kazneni postupak. Prema navodima iz SUP-a Beograd, jedna osoba je zadržana zbog napada na policajca na stadionu.

Najveći problem nakon utakmice nastao je na potezu od Autokomande do Slavije, gdje je zbog radova na cesti bilo puno kamenja, koje su navijači koristili za međusobno gađanje i za gađanje policije.

Navijače Crvene Zvezde ponajviše je razljutila činjenica da je Zvezda na svome stadionu izgubila od Partizana sa 2:4.

Snimku sinoćnjih navijačkih nereda u Srbiji možete pogledati ovdje.

I.M.
Screenshot: TV Pink

Pročitajte više