Čovjek iz afere na listi Pernara: Beroše, sretan ti zadnji Uskrs na poziciji ministra

Foto: Vinko Kojundzic

PODUZETNIK Vinko Kojundžić, vlasnik firme Cuspis, koji je široj javnosti postao poznat u aferi oko izrade web stranice za cijepljenje Cijepi se, objavio je priopćenje u kojem ministru zdravstva Viliju Berošu čestita posljednji Uskrs na toj poziciji.

"Poštovani Vili, vidim da smo na istoj drugoj poziciji na izbornim listama u 6. izbornoj jedinici ali na suprotnim stranama. Ti kod Božinovića, a ja kod Pernara. Koja slučajnost?!

"Sustav će voditi profesionalci na čelu sa mnom kao ministrom zdravstva"

Sada je, vjerujem, svima jasno da mi nikad nismo niti bili na istim pozicijama, te da je tu laž predugo kuhao Spletkavi Muco lažući medije i narod, a uz pomoć pojedinaca u Ministarstvu zdravstva koji su igrali prljavu igru s Spletkavim Mucom, a za svoj osobni interes.

Želim ti Čestitati ovaj zadnji Uskrs na poziciji ministra zdravstva jer će sljedeći Uskrs liste čekanja za sve građane za sve postupke i pretrage biti maksimalno 60 dana, zdravstveni sustav će biti besplatan bez plaćanja dopunskog osiguranja te financijski stabilan, a sustav će voditi profesionalci na čelu sa mnom kao ministrom zdravstva", piše u poruci Vinka Kojundžića.

Vinko Kojundžić osvanuo je na drugom mjestu izborne liste Stranke Ivana Pernara u šestoj izbornoj jedinici.

Pročitajte više