Sjećate se ministra koji je na račun države kupovao parfeme? Danas brani Plenkovića

Foto: Patrik Macek/Pixsell

NAKON ministarske karijere HDZ-ovac Marko Pavić nastavio se baviti politikom kao saborski zastupnik. Tako je danas nahvalio svog šefa Andreja Plenkovića.

Pogledajte video.

 

Nakon izlaganja Ivane Kekin, Pavić je odlučio braniti Beroša i Plenkovića pa je rekao:

"Kada se vratimo na meritum stvari, ministra Beroša, gledamo koliko ministar Beroš dobro vodi sustav. A naravno da ako netko propitkuje da može očekivati da se i njega propitkuje, pa kako vi vodite sustav? Ne možete imenovati resornog pročelnika, propao vam je projekt Srebrnjak, ne znate napisati mjeru roditelj odgojitelj i tako dalje...", čitao je Pavić bacajući oko na šalabahter ispred sebe pa je nastavio:

"Naravno da to propitkujemo. A Beroš se izborio za dvije i pol milijarde kuna u programu nacionalnog oporavka, 70 posto stanovništva je cijepljeno. Premijer se izborio za 25 milijardi eura i 700.000 radnih mjesta je spašeno bez da smo imali policijske satove, to je uspjeh."

"Kritiku od nekog tko je koristio državne kartice da bi kupovao fine deziće nekako ne uzimam baš k srcu", rekla je Kekin nakon čega je Jandroković odlučio stati u obranu stranačkog kolege pa je spomenuo kako se u zagrebačkoj vlasti voze Teslom koja je plaćeno dodatkom na plaću: "Bolje si kupiti Teslu nego parfem."

 

Pročitajte više