Sjećate se ove priče? Žena HDZ-ovca našla 68.000 eura pa ih spremila u auto

HDZ-ov Ante Sanader, dugogodišnji ključni čovjek stranke u Splitsko-dalmatinskoj županiji, u utorak je napao Milanovića zbog izjava o Frka-Petešiću.

Milanović podsjetio na staru priču o ženi HDZ-ovca i 68.000 eura nađenih ispred šoping centra

Milanović mu je danas uzvratio i to na način da je podsjetio na jednu staru nezgodnu priču.

 

Video: N1

"Prije dva dana nagovoriše ga da u ime stranke osuđene za kriminal, nepotizam i pljačku izađe pred kamere i komentira mene. Čini mi se da mu je malo i neugodno. Govorio je o nekim mojim konzultantskim ugovorima. O kojim ugovorima, o čemu pričaš ti, čovječe? Netko mu je napisao gomilu laži, znaju da ih neću tužiti jer se tim stvarima ne bavim, i onda je otišao sav zamusan.

Danas vidim da je sredio posao sinu, gdje će suza neg' na oko, još jedan HDZ-ovac. Gdje će moj sin raditi? Taj tip, čija je supruga na parkiralištu našla smotuljak eura i strpala ga u gepek i vratila ga tek na poziv policije pola sata kasnije", rekao je Milanović o Anti Sanaderu.

Time je Milanović podsjetio na slučaj iz 2006. godine kad je žena Ante Sanadera, kako je kazala, na parkiralištu šoping-centra u Splitu našla 68.000 eura. Novac je spremila u auto. Vratila ga je tek na poziv policije.

Žena Ante Sanadera našla 68.000 eura i novac spremila u auto

Tada je izbila afera s obzirom na to da je Ante Sanader bio prvi čovjek županije. Mnogima je priča o tome kako se nije snašla djelovala neuvjerljivo.

Ona je tada, sa stranica županije iako sa županijom nema veze, poslala priopćenje javnosti. Demantirala je da je novac željela zadržati za sebe. Tvrdila je tada da je s kćeri išla na kavu i dogovarala kako će pronalazak javiti policiji.

No policija je do nje došla prva.

U priopćenju koje je poslano medijima Tonina Sanader navela je kako je njezina nesreća što se, kaže, našla na krivom mjestu u krivo vrijeme. Dodala je kako se iskreno nada da će snimke nadzorne kamere svjedočiti o događajima koji su prethodili njezinom dolasku na parkiralište.

"Mogu reći da sam u prvi trenutak bila u nedoumici radi li se o skrivenoj kameri i lažnom novcu. Prije nego što sam se snašla tu je već bila policija. Nisam imala nečasne namjere jer mi na kraju pameti nije bilo sjesti u auto i otići", objavila je tada.

Pročitajte više