Slovenka optužena da je ugušila djecu na spavanju

"NEDUŽNA sam. Kada su djeca išla spavati bila su živa, a tri sata kasnije su bili mrtvi", kazala je Kristina Mislej, majka protiv koje je podignuta optužnica na koparskom sudu da je ubila svoje dvoje djece.

Krajem ožujka u njezinom stanu u Sežani pronašli su dvoje djece, četverogodišnjeg Matiju i dvije godine staru Emu kako mrtvi leže na leđima u svojim krevetima. Obdukcija je pokazalo da su djeca preminula nasilnom smrću gušenjem. Optužena kaže kako nije kriva za ovaj strašan zločin.

"Nadam se da će istraga otkriti tko je došao u stan i zadavio moju djecu. Ja to nisam napravila", hladno je izjavila Mislej na sudu. Dok je davala izjavu na sudu bila je sabrana i mirna te je temeljito ispričala sve što se događalo tu večer.

Na kraju je kazala kako je zbog bivšeg supruga posjećivala psihijatra te je uzimala antidepresive. "Bivši muž me je psihički, verbalno i seksualno zlostavljao", dodala je. Suđenje se nastavlja sljedeći tjedan kada bi se na sudu trebao pojaviti i njezin bivši suprug kako bi razjasnio njihov odnos i što se događalo te večeri, prenosi slovenski Dnevnik.

Pročitajte više