Smrt u Podravini, žena nazvala hitnu: "Ne znam gdje smo. Pomozite mu"

Ilustracija: Goran Stanzl/PIXSELL (nije fotografija događaja iz teksta)

MUŠKARAC iz Podravine tragično je skončao život u večernjim satima u automobilu u kojem je bio s 59-godišnjom ženom.

Ona je oko 22 sata nazvala hitnu pomoć, no nije im znala reći lokaciju na kojoj se nalaze, piše Podravski.

"Pomozite, muškarcu s kojim sam u automobilu je pozlilo i više nije pri svijesti", primio je poziv u subotu oko 22 sata djelatnik koprivničke hitne pomoći koji je odmah alarmirao dežurnog liječnika. S druge strane linije bila je vidno uznemirena ženska osoba koja je dispečeru pokušavala objasniti hitnost situacije.

"Stvarno ne znam, negdje smo blizu vode"

Kad ju je dežurni pitao gdje se nalaze, žena je, iz neznanja ili stanja šoka, rekla da "nema pojma".

"Stvarno ne znam, negdje smo blizu vode", rekla je samo uspaničena što djelatnicima hitne pomoći nimalo nije olakšalo situaciju, a minute koje su tekle, pokazat će vrijeme, bile su presudne.

Liječnici hitne pojurili su prema jezeru Šoderica kod Koprivnice ne znajući točnu lokaciju, dok je žena cijelo vrijeme bila s muškarcem koji je bio bez svijesti. Potragu im je dodatno otežavala i noć.

U pomoć je uskočila i koprivnička policija koja je na kraju uspjela locirati automobil na predjelu Autoput nedaleko od rijeke Drave. Prošlo je nažalost već pola sata i po dolasku hitne mogli su samo utvrditi kako je 49-godišnji muškarac preminuo. Kako doznajemo iz izvora bliskih istrazi, nesretni je muškarac bolovao od dijabetesa i u trenu dok je bio sa ženskom osobom naglo mu je pozlilo.

Žena je bila u vidnom šoku pa su joj na mjestu događaja pomoć pružili djelatnici hitne pomoći. Podravski piše kako se čini da su muškarac i žena tražili osamljeno mjesto kako im nitko ne bi remetio intimu.

Pročitajte više