Snimku spolnog odnosa s bivšom slao njenim prijateljicama: "Ku*vici bum sve vratil"

Nije fotografija događaja iz teksta Ilustracija: Shutterstock

Zbog neovlaštenog slikovnog snimanja optužen je 44-godišnjak iz Zagreba koji je intimne fotografije svoje bivše partnerice slao njezinim prijateljicama. Tužiteljstvo za njega traži šest mjeseci zatvora.

Iako mu je prvotno na teret bila stavljena zlouporaba snimke spolno eksplicitnog sadržaja, nakon istrage ipak je optužen samo za neovlašteno snimanje, piše N1

Što je rekao istražiteljima?

On doduše negira da je bilo što nezakonito napravio. Njegova bivša dugogodišnja partnerica i njezine prijateljice svjedočile su o fotografijama eksplicitnog sadržaja.

Optuženi 44-godišnjak opisao je da je s partnericom napravio jednu snimku njihovog spolnog odnosa.

“Snimka je snimljena sporazumno. Nakon što smo prekinuli, poslao sam njezinoj prijateljici par slika našeg seksa, no taj dan bio sam pijan”, pokušavao se opravdati 44-godišnjak.

Iskaz žrtve 44-godišnjaka

Njegova bivša partnerica prisjetila se u svom svjedočenju da joj je nakon prekida rekao da će joj sve naplatiti.

“Nakon prekida nastavio mi se javljati, no kada mi je poslao snimku intimnog odnosa sebe i neke druge žene, blokirala sam ga”, ispričala je istražiteljima 44-godišnjakova žrtva.

No tek je tada uslijedio šok. Fotografije njezinog spolnog odnosa s 44-godišnjakom završile su kod njezine dvije prijateljice. Uz fotografije su stajale vulgarne poruke.

Uz jednu je pisalo: “Reci joj da imam broj i od kuma.” Idući dan uz novu fotografiju koju je poslao njezinoj prijateljici napisao je: “Oprosti L…., ali reci kurvici da bum joj vratil sve laži i obmane, ali polako.”

Prijateljica koja je dobila fotografije potvrdila je da je prepoznala 44-godišnjakovu bivšu partnericu.

“Nije joj se vidjelo lice, no prepoznala sam njezine tetovaže”, dodala je.

Još jedan detalj je važan

“Sjećam se da je bila u šoku nakon toga jer nije znala da je snimao njihov spolni odnos. Bojala se da fotografije ne pošalje njezinim roditeljima jer je prijetio da će to napraviti”, svjedočila je druga prijateljica žrtve, prenosi N1. 

Tužiteljstvo je zaključilo da je 44-godišnjak doista počinio kazneno djelo koje mu je stavljeno na teret budući da iz analiziranih snimki ne proizlazi bilo kakva interakcija snimane žene s kamerom. Iz toga tužiteljstvo zaključuje da nije znala da ju se snima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.