"Šok i nevjerica": "Premijerka se nije pojavila na postavljanju kamena temeljca u Remetincu"

DRUŠTVENA mreža građana jučer je postavila kamen temeljac za "novo krilo H zatvora Remetinec" te su očekivali da će se na otvaranju pojaviti i premijerka Jadranka Kosor.

"Javljamo Vam se da izrazimo svoj šok i nevjericu. Društvena mreža građana postavila je u petak, naime, kamen temeljac za novo H krilo zatvora Remetinec, u kojem će se očekivano naći prostora i za odjel D te blok Z. Uz naš predivni kamen temeljac pripremili smo i vrpcu iščekujući premijerku da se ukaže, prereže vrpcu - otvori radove, zagrabi grumen zemlje i baci ju kao što je njena zajednica cijelu zemlju bacila u duboku mračnu jamu", piše u priopćenju Društvene mreže građana.

"Je li joj previše posjetiti dva Remetinca u istom tjednu?"


No, izvještavaju kako Jadranka Kosor nije došla automobilom "vozeći u petoj brzini, pješke vođena idejom 'kud Ivo tud i ja', na konjiću s osmijehom". Kažu kako premijerke nije nigdje bilo iako znaju da ju vrpce i temeljno kamenje privlače "kao Tomislava Karamarka čelno mjesto HDZ-a".

"Uglavnom, Ivina nasljednica nije se ukazala pred Remetincem. Ne znamo ljuti li se štogod? Možda se nije pojavila jer je njena organizacija bila previše zauzeta ukidanjem parlamentarne demokracije? Ili joj je tek previše posjetiti dva Remetinca u jednom tjednu? Bilo kako bilo, mi se iskreno nadamo da će Jaca i njena svita uskoro završiti u Remetincu", pišu iz Društvene mreže građana te poručuju premijerki da ju kamen temeljac još uvijek tamo čeka, a i da vrpca još nije prerezana. 

Pročitajte više