Sony Ericsson najavljuje tržišna partnerstva

SONY ERICSSON je objavio nova tržišna partnerstva s tvrtkama Appforge, Intellisync i JP Mobile u pogledu suradnje u ponudi mobilnih rješenja poslovnim korisnicima. Tijekom ove godine Sony Ericsson će osnovati Business Partner Program za organizacije koje nude mobilna rješenja poslovnim korisnicima bilo izravno ili putem trećih strana.

Program će nuditi proizvođačima programa i davateljima usluga priliku za proboj na tržište plus podršku u prodaji i marketingu.

"AppForge, Intellisync i JP Mobile su svi lideri u svojim područjima i bit će jaki partneri u našoj strategiji za ponudu mobilnih poslovnih rješenja zajedno sa slično orijentiranim organizacijama koje razvijaju, reklamiraju i primjenjuju takva rješenja," izjavio je Jan Wäreby, korporacijski potpredsjednik i Voditelj prodaje i marketinga u Sony Ericssonu.

"Bez obzira na to je li riječ o pristupu e-mailu tvrtke na mobilnim telefonima, omogućavanju ljudima iz prodaje interakcije sa CRM programima na terenu ili omogućavanju informatičkom odjelu kontrolu mobilnih uređaja, postoji ogroman rast na tom tržištu u malim, srednjim i velikim tvrtkama."

Kao odgovor na taj brzi rast tržišta mobilnih rješenja, Sony Ericsson je pokrenuo Business Partner Program kao sredstvo podrške, prepoznavanja i nagrađivanja proizvođača programa i zajedničko povećanje prodaje. U početku je Program otvoren za pozvane tvrtke, a kako bude rastao, proširit će se na širu skupinu. Bit će okrenut ponuđačima programskih rješenja za mobilno poslovanje i davateljima usluga s iskustvom u područjima kao što su Push E-mail, poslovna telefonija, automatizacija prodaje, automatizacija prodaje, upravljanje CRM i mobilnim uređajima.

Kombinacija iskustva partnerskih tvrtki i Sony Ericssonove ponude svestranih, otvorenih uređaja kakav je P910 pametni telefon skratit će time-to-market za inovativne usluge, povećati vrijednost krajnjim korisnicima i pokrenuti povećanje prometa na mobilnim mrežama. Više informacija može se naći na www.sonyericsson.com/businesspartner

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.