Split mu plaća 400 tisuća kuna javnog novca. Thompson: "Moj novac je moja stvar"

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

MARKO PERKOVIĆ THOMPSON sazvao je danas presicu u Splitu kako bi odgovarao na pitanja novinara o koncertu koji će se u nedjelju održati na Rivi povodom proslave Oluje.

Izbjegavao je odgovarati na pitanja o predsjedničkim kandidatima tvrdeći da nije dio nijedne kampanje, a posebno je nervozno reagirao na pitanje o honoraru koji će mu Grad isplatiti za koncert.

"Vama je to jedno od važnijih pitanja, a meni je nevažno i pomalo neozbiljno. Naravno da nešto košta za napraviti ovako veliku priču", kazao je.

Novinari su inzistirali da odgovori, a on je postao još nervozniji.

"Moja je stvar što ću raditi sa svojim novcem"

"To je neozbiljno pitanje, što ću ja učiniti sa svojim novcem. Ne znam je li dovodite u pitanje smijem li ja raditi i zarađivati. Pitajte druge koliko sve košta, ja se time ne bavim. Moja osobna stvar je što ću napraviti sa svojim novcem", rekao je.

Na kraju je na to pitanje odgovorio njegov menadžer Denis Pletikosa. Kaže da je potpisan ugovor da Grad Split izdvoji 400.000 kuna plus PDV.

"U sklopu tih sredstava odlučili smo napraviti najveću moguću produkciju i organizaciju koncerta. Međutim, ugovor osim produkcije i osiguranja, ima puno stavki koje su uključene u taj novac", rekao je Pletikosa.

Pročitajte više