Splitski HDZ-ovac usred noći u novom statusu napao sve koji su ga kritizirali, brzo ga je obrisao

Foto: Facebook

KREŠIMIR Budiša, savjetnik za razvoj grada i europske fondove splitskom gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari, jučer je postao glavna tema na društvenim mrežama. Ovaj aktivni splitski HDZ-ovac, ujedno i gradski vijećnik koji plaću prima iz proračuna, sugrađanina koji je odlučio iseliti iz Hrvatske među ostalim je nazvao pacijentom.

>> HDZ-ovac Budiša Hrvata koji odlazi iz zemlje nazvao pacijentom: "Široko ti polje"

Budišu, naime, nerviraju razlozi koje drugi Splićanin, Mario Vujević, piše na svom Facebooku.

"Ako me išta ovih dana nanerviralo to je činjenica kojom su mediji prenijeli na sva zvona ovakav idiotski status, i šta nas već par godina svaki drugi dan "bombardiraju" sličnim litanijama svakog tko želi seliti u drugu državu", počinje Budiša svoju objavu u kojoj stanje u Hrvatskoj prikazuje kao da je raj na zemlji.

>> Mladi Budiša pravi je primjer licemjernog HDZ-a. Pogledajte što je pisao o Kerumu, sad surađuju

No, javnost očito ne dijeli Budišino mišljenje pa su se ispod njegove objave ubrzo pojavile brojne kritike.

"Zamisli molim te, u HDZ-u i dobro mu u Hrvatskoj, koje iznenađenje!"

"Široko polje treba biti tebi i cijelom lopovskom HDZ-u zbog kojega i jesmo najjadnija zemlja EU.Svakom članu HDZ-a treba oduzeti državljanstvo i protjerati iz HR!"

"Hrvatska puna katolika, a lopova na sve strane. Pokradoše i rasprodaše sve, i sebe nazivaju katolicima i domoljubima. Ma k........c su to katolici, i domoljubi,
đaba idu u crkvu, a kad neko iz stranke koja je i zvanično proglašena zločinačkom organizacijom" prića kako ljudi bez razloga odlaze iz svoje zemlje, i još ih pokušavaju proglasit nekom vrstom izdajnika domovine, onda je to vrhunac licemjerja", samo su neki od komentara.

>> Građani bijesni zbog objave splitskog HDZ-ovca: "Široko polje tebi i tvojoj lopovskoj stranci"

Reakcije građana očito su razljutile splitskog HDZ-ovca pa je usred noći objavio novi status u kojem se obrušio na sve koji su ga u komentarima kritizirali.

Status je Budiša objavio oko 1 sat ujutro, a već za 20 minuta ga je uklonio zbog komentara koji su se pojavili ispod objave.

Pročitajte više