Splitskoj bolnici Podravka donirala 102 tisuće kuna

DONIRAJUĆI ček u iznosu od 102.571,25 kuna Podravka je u projekt dogradnje i modernizacije Centra za onkologiju Kliničke bolnice Split koprivnička kompanija pridružila se tako ljudima dobra srca i socijalno odgovornim tvrtkama koje će omogućiti skori početak gradnje novog odjela pod nazivom Centar od ljubavi.

Sredstva za donaciju ostvarena su putem promotivno-humanitarne akcije pod sloganom "Kap ljubavi za slap života..." Studenac, Studena i partneri proveli su od 15. listopada do 15. prosinca 2006. godine u regiji Dalmacija akciju za Odjel onkologije splitske bolnice. Za svaki kupljeni proizvod iz asortimana Studenac, Studena i Studena ledeni čaj na prodajnim mjestima Keruma, Tommya, Studenca i Slobodne Dalmacije u Dalmaciji u tom razdoblju Podravka je Odjelu onkologije splitske bolnice darivala 20 posto njegove vrijednosti.

Kako bi se potaknulo što veće uključivanje građana u ovu humanitarnu akciju Studenca, Studene i partnera te prikupilo što više sredstava za onkologiju javnost se poticala i putem posebnih humanitarno-promotivnih događanja u koje su se uključili najbolja hrvatska atletičarka i zaštitno lice Studene Blanka Vlašić te dalmatinske klape.

Na donaciji Podravke zahvalio je dr. Eduard Vrdoljak, voditelj odjela Onkologije, koji je s puno entuzijazma pokrenuo projekt Centar od ljubavi za koji je do sada prikupljeno 10 od potrebnih 12 milijuna kuna.

Pročitajte više