Srbin pronađen zabetoniran pored mrtve supruge. Ubila ga je još prije tri godine?

Foto: Telegraf.rs

U PODRUMU kuće u kojoj je u ponedjeljak pronađeno beživotno tijelo 38-godišnje žene policija je pronašla leš prekriven betonom. Kuća se nalazi u selu Veliko Trnjane u blizini Leskovca u Srbiji. "Leš je pronađen, naložena je obdukcija, očevid je u tijeku i bit će nastavljen", rekla je glasnogovornica PU Leskovac Marija Sokolović za Kurir.

Kako je objavio Blic, pronađeno je tijelo 38-godišnje Biljane Stojanović i na njemu nije bilo vidljivih ozljeda. Pretpostavka je da se majka troje djece ubila trovanjem. 

Nakon što je u utorak završio sprovod, policija je zapečatila pomoćnu prostoriju kuće u kojoj je Biljana živjela s djecom. Razlog - na istom mjestu gdje je sebi oduzela život pronađeni su ostaci njenog muža Ivana Stojanovića za kojeg je ona od 2019. pričala da radi u Rusiji.

Razbio beton i pronašao mrtvog brata

Ivana je, zabetoniranog u zid, pronašao njegov brat, inače policajac. Navodi se da je policija u prostoriju ušla nakon iskaza koji je nakon Biljanine smrti dao njen navodni ljubavnik u policiji, a u kojem je navodno otkrio da je muž zabetoniran.

Brat je potvrdio da je on bio taj koji je pronašao Ivanovo tijelo.

Tri godine lagala djeci i obitelji, svima govorila da je muž u Rusiji

Biljana je, kako piše Blic, godinama svima govorila da njezin suprug radi u Rusiji. Ivan je, naime, zaista radio u Rusiji, ali je posljednji put viđen 2019. godine kada je došao kući i navodno opet otišao raditi. Od tada ga nitko nije vidio.

To što se nije javljao ni roditeljima ni bratu niti je dolazio kući da vidi djecu svima je bilo sumnjivo, ali nitko nije slutio da je Ivan mrtav. Njegova supruga se ponašala normalno.

Bila je nasmijana, ljudima je najavljivala njegove dolaske, koje je kasnije stalno odgađala, djeca su pričala da su u kontaktu s njim, da nema vremena za javljanje, ali da je super i da ga čekaju da dođe.

Pročitajte više