Srpski hakeri srušili Janičine stranice

NA SLUŽBENIM stranicama Janice Kostelić, umjesto naše najbolje skijašice, tijekom jutra mogla se vidjeti fotografija srpskog košarkaša  Milana Gurovića i četničkog vođe Draže Mihailovića.

>>Screenshot naslovnice možete pogledati ovdje

"Ako ne može preko parketa, može preko interneta." - pisalo je ispod fotografije srpskog košarkaša Gurovića, a tekst koji su nepoznati hakeri postavili na www.janica.hr prenosimo u cijelosti:


"POZDRAV HRVATI

U redu, deface-ovali ste rtvpink.com [big deal] :)
Ali, da li je to jedino sto znate?
Jeste li vi zaboravili, dragi hrvati, ko je svojevremeno rusio hrt.hr?
Jeste li zaboravili ko je rusio vjesnik.hr, nacional.hr, monitor.hr, agr.hr i vase ostale takozvane *poznate* domene? Znamo da niste... I to nikada necete zaboraviti...
 Ako duboko udahnemo ostacete bez vazduha...zato tisina :)
Najiskreniji pozdravi iz Srbije, zemlje odvaznih junaka... i internet manijaka! :)

AH Umalo da zaboravimo...

Veliki pozdrav od naseg velikog vodje!!"

"DEFACED BY - VIRUSKREW -
SORRY BUT JEBIGA"
- stajalo je u potpisu.

Nešto prije devet sati službena stranica Janice Kostelić proradila je.

Čini se kako je Janičina stranica hakirana zato što je nepoznati haker, navodno iz Hrvatske, na službenim stranicama srpske RTV Pink postavio poruku s naslovom "Pozdrav, Velika Srbijo".

Kako prenosi B92 u poruci je pisalo : "Želimo imati svoj tekst na sajtu vaše televizije. Ako se vi možete slikati na našem trgu sa svojim četničkim vođama, možemo se i mi pojaviti na vašoj nacionalnoj televiziji sa svojim nacionalnim simbolima. Pozdrav Stevanu Vraneševiću koji se tako hrabro slikao usred Hrvatske. Zahvaljujemo vam se i na gostoprimstvu koje su naši košarkaši imali u Beogradu. Puno toplih pozdrava iz Hrvatske".

>>Screenshot hakiranih stranica Pinka možete pogledati ovdje.

Pročitajte više