Srpski kriminalac Cvetan Simić Cvetko raskomadan u stanu Marija Sove?

ZAGREBAČKA policija pretpostavlja da je srpski kriminalac Cvetan Simić Cvetko, čiji su komadi tijela prije mjesec i pol dana nađeni u jarunskom jezeru, ubijen i raskomadan u jednom od tri zagrebačka stana koje koristi kriminalac Mario Sova.

Policija je u stanu na zagrebačkom Laništu, koji je koristio Sova, pronašla tragove krvi koji se vještače, a Jutarnji list prenosi i da policija traga za dvojicom hrvatskih državljana koji su povezani s tim ubojstvom, a od kojih je jedan po profesiji mesar pa bi mogao biti dovoljno kvalificiran da raskomada Simićevo tijelo. Glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec potvrdio je da su u stanu Marija Sove doista pronađeni tragovi krvi i niz drugih tragova, no navodne priče o "mesaru" koji je svoje znanje iskoristio za komadanje Simićevog tijela, koje su prenosili mediji, naziva "bapskim pričama".

Mario Sova je uhićen dan nakon ubojstva Ivana Galića u jednom kafiću u Španskom, blizu kojeg živi i često je u njega zalazio. Policija ga ne dovodi u vezu s ubojstvom Galića, ali je u njegovu stanu pronašla pola kilograma kokaina, digitalnu vagu i mikser te pištolj za koji nije imao dozvolu, zbog čega je uhićen, a pištolj je poslan na vještačenje u Centar za forenzička istraživanja "Ivan Vučetić", gdje ga provlače kroz bazu podataka neriješenih kaznenih djela. I taj je stan pretražen kako bi se otkrili eventualni DNK tragovi Cvetka Simića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.