Stanton Friedman: Svjetske vlade pažljivo kriju dokaze o kontaktima sa izvanzemaljcima



UGLEDNI američki nuklearni fizičar Stanton Friedman uvjeren je da Zemlju već dugo vremena redovno posjećuju izvanzemaljske inteligencije, tom se tematikom bavi već 50-ak godina i jedan je od rijetkih koji se usudi javno izreći tvrdnju da vlade većine država u svijetu tu činjenicu brižljivo kriju od javnosti.

Friedman je u jednom od posljednjih intervjua, koji su objavili gotovo svi znanstveni sajtovi u svijetu, izjavio da su neki od NLO-a koji posjećuju zemlju "inteligentno upravljani izvanzemaljski brodovi i to je jedna od najvećih priča našega milenija". Otišao je i korak dalje, pa je masovno skrivanje činjenica o posjetu vanzemaljaca Zemlji nazvao "kozmičkim Watergateom", odnosno nekom vrstom globalne urote čiji je cilj prikriti informacije o kontaktima izvanzemaljskih inteligencija sa stanovnicima naše planete.

Svjedoci koji su vidjeli NLO-e nisu uvrnute i poremećene osobe

On je objasnio kako visokopozicionirani državni dužnosnici brižljivo prikrivaju sve dokaze o takvim kontaktima, služeći se pritom prijetnjama i zastrašivanjem svjedoka, a rekao je i da među svjedocima nisu bile tek luckaste i poremećene osobe koje su umislile da su pričale sa vanzemaljcima, već se u brojnim slučajevima radi o vrlo pouzdanim i kompetentnim osobama, poput pilota Boeinga 747 Japan Airlinesa, koji su se, leteći iznad Aljaske, susreli sa nepoznatom letjelicom koja je bila dvostruko veća od njihovog aviona i koja je kružila oko njih, te se potom udaljila. Susret je registriran na radaru, prijavljen je kontroli leta i pažljivo dokumentiran, no kasnije službeno objašnjenje je bilo da je avion "na radaru registrirao Jupiter". Takvo smiješno i iracionalno objašnjenje, tvrdi Friedman, jedan je od očitih dokaza urote i prikrivanja činjenica.

Friedman je bio jedan od onih koji je pomogao da istina o događaju u Rosswellu iz 1947. godine, kada se u pustinju u New Mexicu srušio nepoznati NLO u kojem su pronađena tijela nekoliko izvanzemaljskih bića, izađe na vidjelo. Godinama je istraživao taj slučaj i razgovarao sa vojnicima koji su bili uključeni u raščišćavanje mjesta pada i kasnije prikrivanje događaja, koji je vodila američka vojska. Taj je slučaj, tvrdi Friedman, bio mnogo više izložen blokadama i manipulacijama istinom, jer su u tom slučaju postojali jasni i konkretni dokazi: ostaci letjelice, tijela izvanzemaljaca, a potom i ne manje važni dokazi prikrivanja istine i prijetnji svjedocima.

"Ja sam još uvijek optimističan da će još za mojega života - a meni je danas 75 godina - na vidjelo izaći barem dio istine i da ćemo uspjeti doći do dokaza koji potvrđuje da nismo sami u svemiru" zaključio je svoj intervju Stanton Friedman.

Pročitajte više