Razbijao bus ZET-a, lupao po njemu rukama, nogama, glavom... Vozač: Još se tresem

Ilustracija: Zarko Basic/PIXSELL

Vozač ZET-a u subotu u 23.47 doživio je napad kod Bundeka. Muškarac mu je razbijao stakla na busu. 

"Vozio sam autobus na relaciji Velika Gorica - Glavni kolodvor. Taj mladić je nasumično zaustavljao aute i udarao je u stakla. Onda sam naišao ja. U busu je bilo nekoliko putnika, a on je stao pred autobus i počeo je udarati u staklo. Vikao je da će me ubiti", kazao je za 24sata vozač ZET-ovog autobusa pa dodao:

"Cijelo vrijeme je govorio da će me ubiti. Lupao je u staklo nogama, rukama i glavom. Taj prizor je bio strašan. Još se tresem. Krhotine stakla su mi rasjekle ruke, a komadić mi je upao i u oko. On je htio ući kroz to staklo u bus. Bojao sam se za svoj život. Prije nekoliko mjeseci sam već proživio jedan napad kad me čovjek udario šakom."

O svemu se službeno oglasio i ZET. 

"U subotu, 18. svibnja u 23:47 na Aveniji Većeslava Holjevca pješak je iz neutvrđenih razloga prišao autobusu linije 268 te je nakon verbalnih prijetnji vozaču ZET-a razbio vjetrobransko staklo. Prilikom loma stakla vozač je pretrpio ozljede te mu je pružena liječnička pomoć, a zahvaljujući brzoj reakciji policije, počinitelj je uhićen", objavili su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.