Štenci bačeni u rijeku preživjeli, spasila ih baka Ruža

ŠTENCI, koje je djevojka iz Bugojna hladnokrvno žive pobacala u rijeku, a video o tom nedjelu postavila na YouTube, preživjeli su zahvaljujući 75-godišnjoj baki Ruži Pavlović.

Baka Ruža je pukim slučajem, kako prenosi Večernji list, dok je radila na polju, začula skvičanje u obližnjem potoku. Kad je krenula za zvukom u šipražju je, mokre i promrzle, pronašla pet psića, koje je odnijela kući i nahranila. Psići su još uvijek kod nje, dobro napreduju i živi su, no baka muku muči s hranjenjem životinja.

"Tko god hoće, neka dođe pa neka vidi. Moj problem je što dnevno piju tri litre mlijeka, i to onog skupog, a ja živim od mirovine. Za deset dana već sam potrošila oko 50 KM. Ne znam živa što ću s njima. Tolika se vika napravila, a sad ih nitko neće", jada se baka. Ona tvrdi da su psići u rijeku bačeni prije nekoliko dana, a ne ranije kako se pisalo po medijima.

List je razgovarao i s majkom djevojke koja je bacila psiće u rijeku,a  koja kaže da im je život uništen. "Zbog velikih pritisaka javnosti morala sam svoju djevojčicu odvesti u bolnicu na neuropsihijatriju. Život mi je uništen. Ne mogu spavati, pijem tablete. Suprug je danas išao na policiju da daje nekakvu izjavu. Čemu sve to", pita se majka Marijana, koja kaže da joj je drago da su psići preživjeli i da ih je i sama otišla posjetiti.

Pročitajte više