Štimčeva "žrtva" uhvaćena kako pljačka automat klub Vulkan

ŽELJKO VIDOVIĆ, koji je policiji svojedobno prijavio da ga je premlatio Igor Štimac pa se predomislio, uhvaćen je rano jutros u pljački automat kluba Vulkan u Dubrovačkoj ulici.

Vidović je upao oko 4,30 sati, plinskim pištoljem je zaprijetio 30-godišnjem uposleniku. Tražio je novac, no nije računao na tihi alarm. Ščepali su ga pripadnici interventne policije. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Stisli ga kamatari i obaveze

Pretpostavlja se da su Vidovića stisli kamatari i obaveze. Nema više kafić na Bačvicama, u kojem je došlo do sukoba sa Štimcem. Vidović je posljednjih godina vodio nekoliko splitskih noćnih klubova.

Često se pojavljivao u crnoj kronici zbog protupravne naplate računa koji bi gosti, nenavikli na taj "standard usluge", platili tek kad ne bi bilo druge...

Za Željka Vidovića se prvi put čulo prije deset godina, kada je optužio Štimca za batine koje je dobio u diskoteci Masters. U sudskom postupku nikad se nije dokazalo da ga je Štimac prebio, na kraju se i sam Željko predomislio i ustvrdio da se zabunio... Od tada su kola krenula nizbrdo...

Pročitajte više