Stiže Heineken od 0,5 litre

USKORO će Heineken na hrvatskom tržištu biti dostupan u novom pakiranju od 0.5 l zamišljen je kao prikladno osvježenje u domaćoj atmosferi.

Kao i druga pakiranja Heinekena na hrvatskom tržištu, pakiranje od pola litre na sebi ponosno nosi naljepnicu s natpisom Uživaj u Heinekenu odgovorno.

Čvrsti zagovornik odgovornog konzumiranja alkoholnih pića, Heineken je prošle godine pokrenuo web stranicu posvećenu odgovornoj konzumaciji alkohola. Web stranica pomaže razumjeti što je alkohol i kakav je njegov učinak na organizam, postoji i rubrika posvećena isključivo pitanju riskantnih obrazaca u konzumiranju alkohola. 

Prigodom izbacivanja novog pakiranja od 0,5 l Heinekena, predsjednik uprave Karlovačke pivovare, članice Heineken Grupe, Erik J. Schoevers je izjavio: "Nova boca od pola litre jedna je od naših inicijativa čiji je krajnji cilj da više Hrvata uživa u Heinekenu. Naljepnicu na stražnjoj strani boce uveli smo da bismo naglasili važnost odgovornog konzumiranja alkohola. Vjerujemo da i ovom inicijativom povlačimo dobar potez i potvrđujemo svoju predanost kvaliteti i užitku."

Boca je povratna, što je pozitivno u svjetlu ekoloških zahtjeva.

Pročitajte više