Sudionici tučnjave u Ivankovu zaradili kaznene prijave

PROTIV desetorice sudionika tučnjave koja se dogodila u nedjelju rano ujutro u diskoteci "Dora" u Ivankovu kod Vinkovaca u kojoj je zbog zastoja rada srca smrtno stradao suprug vlasnice diskoteke 49-godišnji Miljenko N., policija će podnijeti kaznene prijave.

Protiv trojice sudionika tučnjave policija će podnijeti kaznene prijave zbog prouzročenja smrti iz nehaja, a protiv sedmorice zbog sudjelovanja u tučnjavi, navodi se u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.

Obdukcijom tijela preminulog  Miljenko N. utvrđeno kako je zastoj srca, zbog kojega je došlo do smrti, indirektno povezan s tučnjavom koja se dogodila u diskoteci, a u kojoj je sudjelovao i preminuli, kazao je glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Miroslav Janić.

Nesretni muškarac je u nedjelju rano ujutro pokušao razdvojiti mladiće koji su ispred diskoteke njegove supruge započeli izgred, no pri tome nije zadobio nikakve fizičke ozljede. Po povratku u klub naglo se srušio, pri čemu mu je jedan od posjetitelja pokušao pružiti umjetno disanje. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, no bilo je prekasno.

Pročitajte više