Suđenje Šoši i Momčiloviću za premlaćivanje prijatelja Igora Štimca kreće ispočetka

Foto: Index

PRIJE gotovo punih pet godina podignuta je optužnica protiv nogometnih menadžera Siniše Šoše i Velibora Momčilovića za premlaćivanje Ante Marinovića, prijatelja Igora Štimca, u zahodu kafića Tenis na splitskim Firulama.

Postupak je sutkinja Marina Boko dovukla do kraja, preostalo je još uzeti obrane optuženika, saslušati završne riječi optužbe i obrane te presuditi, no sada će sve krenuti ispočetka.

Novi sudac nakon pet godina suđenja

Naime, sutkinja Boko nedavno je izabrana za predsjednicu Općinskog suda u Splitu pa će većinu svojih predmeta podijeliti kolegama. Među njima, i ovaj predmet sa Šošom i Momčilovićem.

Kako se mijenja sudac, svi će se dokazi izvoditi ponovno. Boko kaže da se stranke mogu suglasiti da to nije potrebno. Teško je to, međutim, očekivati kada se i prvo suđenje oteglo ovoliko. 

Rasprava odgođena zbog obaveza Velibora Momčilovića u Parizu

Menađžeri Šošo i Momčilović imali su mnogobrojne obaveze po raznim svjetskim destinacijama. Tako je i ovaj tjedan odgođena rasprava. Odvjetnik Nediljko Ivančević, branitelj Velibora Momčilovića, zamolio je sud za odgodu jer njegov branjenik ima poslovne obaveze u Parizu.

Nevjerojatno je zapravo kako se ovaj postupak otegnuo budući da nije bilo neposrednih svjedoka događaja u zahodu. Prema optužnici, Šošo je držao Marinovića, dok ga je Momčilović udario nekoliko puta šakom u glavu. To je trebala biti nekakva poruka Igoru Štimcu, koji je napustio Tenis malo prije incidenta u zahodu.

 

 

Pročitajte više