Svađa oko božićnih poklona: Brat u SAD-u ubio sestru, njega zatim upucao drugi brat

Foto: Pinnelas County Sheriff's Office

Policija na Floridi uhitila je dva brata tinejdžera nakon ubojstva sestre tijekom svađe oko božićnih darova. 23-godišnjakinju je u prsa upucao njezin maloljetni brat dok je nosila 10-mjesečnog sina u nosiljci, priopćio je ured šerifa Floride. Tinejdžera je nakon toga ustrijelio stariji brat, koji je izvadio vlastiti pištolj. Policija navodi da su se braća i sestra posvađali oko toga tko će dobiti više poklona. 

Šerif Bob Gualtieri rekao je novinarima da je stariji tinejdžer (15) pobjegao s mjesta događaja i bacio pištolj. Kasnije je uhićen i optužen za pokušaj ubojstva. Mlađi brat (14), koji je upucao i ubio sestru, prevezen je u bolnicu te je stabilno. Policija će ga privesti kada bude otpušten iz bolnice, piše BBC.

Lokalni tužitelji će razmotriti cijeli slučaj i odlučiti hoće li mlađeg tinejdžera optužiti kao odraslu osobu. Policija navodi da je žrtva, majka dvoje djece, imala unutarnje krvarenje i da nije mogla disati te da je proglašena mrtvom u bolnici. Dodaje kako beba u nosiljci nije ozlijeđena. 

Pročitajte više