Šveđanka osuđena na robiju: Silovala je kćer od njezine sedme godine

44-GODIŠNJA Šveđanka je osuđena na šest godina zatvora zbog konstantnog silovanja svoje kćeri. 18-godišnji brat djevojke je također osuđen zbog silovanja djeteta te mu je određeno zadržavanje u pritvoru za mlade.

Majka je negirala sve optužbe na sudu okruga Ostersund na sjeveru Švedske, no suci su se zadovoljili s tvrdnjom da je svjedočanstvo kćeri vjerodostojno. Majke je tvrdila kako njezinoj kćeri ne treba vjerovati, jer su se ranije optužbe protiv drugih ljudi pokazale netočnima, piše Local.

Zlostavljanje počelo kada je djevojčica imala sedam godina


Seksualno zlostavljanje djeteta je počelo 2002. godine kada je djevojčica imala samo sedam godina te se nastavilo sve do 2009. godine, kada je zlostavljanje koje je okvalificirano jednako silovanju, izašlo u javnost. Brat je konstantno silovao sestru od 2005. godine, kada je imala 12 godina, pa sve do 2009. godine.

Na suđenju je rečeno kako niti jedno od djece nije imalo osjećaj da radi nešto krivo te su mislili kako su njihovi postupci potpuno normalni. Majka mora djevojci platiti kompenzaciju od oko 490 tisuća kuna plus kamate, dok joj brat mora isplatiti oko 80 tisuća kuna. 

Pročitajte više