Tehnomobil na Cisco Expu predstavio nova dostignuća u području videonadzora

TVRTKA Tehnomobil, vodeći isporučitelj rješenja za tehničku zaštitu u regiji, danas je - u okviru trodnevne konferencije Cisco Expo, koja se od 21. do 23. ožujka održava u Dubrovniku i čiji je Tehnomobil tehnološki partner - predstavila mrežni portafonski sustav HNetIC Enterprise, jedan od najmodernijih takvih sustava na tržištu. Sustav je sudionicima konferencije Cisco Expo predstavio g. Josip Ćurčija, voditelj marketinga tvrtke, današnjim predavanjem na temu "Mrežni portafonski sustavi".

HNetIC Enterprise je napredan sustav za IP portafonsku komunikaciju koji integrira glasovnu komunikaciju sa mrežnim sustavom video nadzora, čime je omogućen kvalitetan nadzor štićenog mjesta. HNetIC Enterprise se sastoji od serverske aplikacije, klijentske aplikacije za operatera/portira te mrežnog portafonskog modula.

Samostalni mrežni portafonski uređaji u spoju sa aplikacijama na Microsoft Windows platformi omogućuju glasovnu komunikaciju iskorištenjem postojeće računalne i mrežne infrastrukture te integraciju sa sustavom mrežnog video nadzora.

Uz predstavljanje portafonskog sustava, Tehnomobil je na izložbenom prostoru u okviru konferencije prikazao i najnovija dostignuća svog razvojnog tima u integraciji Milestone softvera za centralni nadzor. Tehnomobilovi stručnjaci prvi su u regiji izvršili integraciju VCA (Video Contact Analysis), aplikacije za analizu video zapisa, u Milestoneov softver za nadzor i pohranu, što je pobudilo dodatni interes sudionika konferencije o temama videonadzora, ali i tehničke zaštite općenito.

 

Pročitajte više