Tele2: Novi najpovoljniji tarifni modeli u ponudi

TELE2, vodeći europski alternativni telekomunikacijski operater, danas je predstavio dva nova tarifna modela, ZeroIn i ZeroOut, prve tarife na našem tržištu za 0 kuna. Nove tarife, ZeroIn i ZeroOut, uz postojeće tarife KnockOut i Tarifizzu čine cjelovitu Tele2 tarifnu ponudu, a dostupne su i prepaid i postpaid korisnicima.

Tarifa ZeroIn uključuje sve pozive prema mreži Tele2 po cijeni od 0 kuna bez mjesečne naknade dok je cijena poziva u toj tarifi prema drugim mrežama 0,69 kuna po minuti. Tako, od sutra korisnici Tele2 ZeroIn paketa mogu razgovarati međusobno za 0 kuna, uz uspostavu poziva od 0,69 kuna.

"Izuzetno sam sretan što je u vrijeme porasta osnovnih životnih troškova, u vrijeme inflacije, i nestabilnih kredita, Tele2 uspio hrvatskim građanima još jednom omogućiti značajno sniženje troškova.", kazao je Johan Granlund, predsjednik uprave Tele2 Hrvatska.

Nova tarifa ZeroOut posebna je po tome što nudi pozive za 0 kuna prema svim mobilnim mrežama u hrvatskoj uz mjesečnu naknadu od 20 kuna, te uz uspostavu poziva od 1,29 kuna.

Nove tarife moći će se aktivirati uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 50 kuna, a uz tarife ZeroIn i ZeroOut u ponudi su povoljni mobilni uređaji. Također, zaključno sa 29. veljače Tarifa s mukte brojem i Kikiriki tarifa, te tarifa Pretplata 0 Kn više se neće moći aktivirati, no postojeći korisnici tih tarifa mogu ih koristiti i dalje.

Foto i tekst: V.M.

Pročitajte više