TEORIJA ZAVJERE Glasnović: Muškarci su feminizirani zbog estrogena u vodi

Foto: Pixsell

DANAS su se održala dva prosvjeda oko uvođenja vojnog roka. Na prosvjedu podrške govorio je umirovljeni general i saborski zastupnik Željko Glasnović, koji je tamo plasirao svoju teoriju zavjere i izrekao gomilu gluposti.

"Tko može biti protiv vojnog roka, oni su klaunovi, ostaci jugorežima. Problem nam je peta kolona koja je u Hrvatskoj od 1991. Imamo ih u medijima i politici, ti anarhokomunisti. Prije, kad su išli u JNA, pekli su volove i plesali Žikino kolo, a sad im smeta hrvatska vojska. Još nije prošla velikosrpska opasnost!

Živimo na trusnom području i  svaki muškarac bi trebao biti vojni obveznik. I za kraj što bi rekao moj djed; Za Hrvatsku, s vjerom u Krista protiv komunista", rekao je.

Sve je to zbog estrogena

Kasnije je pred okupljenim novinarima posve ozbiljno izrekao teoriju o feminiziranim Hrvatima koje može spasiti samo vojni rok: "Mi ne živimo u Disneylandu nego na trusnom području, još nam prijeti velikosrpski imperijalizam. Imate mlade muškarce koji s 20 godina ne mogu 20 sklekova napraviti. Možda ima previše estrogena u vodi".

Pročitajte više