Teška nesreća u Privlaci. Mladić (24) jurio, sletio u kanal, ispao iz auta i poginuo

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Vozač osobnog automobila poginuo je jutros u Privlaci, nedaleko od Vinkovaca, izvijestila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska, a na mjesto nesreće izašli su i vatrogasci.

"Očevidom prometne nesreće, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno je kako je 24-godišnjak oko 5.50 sati u Ulici Matije Gupca u Privlaci, uslijed neprilagođene brzine osobini ceste i uvjetima vidljivosti (zavoj udesno, noć), izgubio nadzor nad upravljačem osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka i sletio u lijevi odvodni kanal, gdje se vozilo prevrnulo na krov.

Tijekom upravljanja 24-godišnji vozač nije koristio sigurnosni pojas te je prilikom udara u dno odvodnog kanala ispao iz automobila. Uslijed zadobivenih ozljeda, 24-godišnjak je preminuo na mjestu prometne nesreće.

Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelom preminulog vozača obavit će se obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru. O prometnoj nesreći će se dostavit izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima", objavila je policija.

Pročitajte više

 

Pročitajte više