Tragedija u Zlataru: Dva mladića poginula u sudaru s automobilom kojeg je vozio HDZ-ov zastupnik

Foto: Facebook/ Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija

OKO 18 sati i 15 minuta u Martinečkoj ulici u Zlataru došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila, a pri čemu su dvije osobe smrtno stradale dok se trećoj liječnici bore za život.


To su potvrdili iz Policijske uprave krapinsko- zagorske, a detalji ove tragične nesreće trebali bi biti poznati nakon očevida.

Portal Zagorje.com, pozivajući se na izvore s mjesta nesreće, rekao je da su poginuli mladići vozili Golf "trojku" te su se zabili u Renault Megan kojim je upravljao predsjednik zagorskog HDZ - a i saborski zastupnik Žarko Tušek. Kako se doznaje, zadobio je lakše tjelesne ozljede i odvezen je u opću bolnicu Zabok. Od težih su ga ozljeda spasili zračni jastuci.

Na Facebook stranici Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija objavljeno je nekoliko fotografija strašne nesreće. Svjedoci komentiraju kako je prizor preužasan.

Golf u kojem su se nalazili mladići je smrskan. Morali su intervenirati i vatrogasci, koji su rezali lim kako bi izvukli stradale iz automobila.

 

Pročitajte više