Teško stradala supruga Ivana Šukera

SUPRUGA hrvatskog ministra financija Ivana Šukera teško je stradala u pomorskoj nesreći, kad joj je nakon ispadanja iz čamca elisa motora okrznula glavu, javlja Jutarnji list.

Andreja Šuker u nedjelju je s obitelji, mužem Ivanom te sinom i kćeri, krenula gumenim čamcem Marshall 90 iz crikveničke luke Podvorska prema uvali Klimno na Krku. Na udaljenosti od oko kilometar i pol od Crikvenice čamac je naletio na veliki val, koji je znatno poremetio ravnotežu plovila, pri čemu je Andreja ispala iz čamca.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, teške ozljede nastale su kad je elisa vanbrodskog motora okrznula glavu Andreje Šuker.

Ministrovu suprugu crikvenička Hitna pomoć odmah je prevezla do KBC-a Sušak u Rijeci, gdje joj je ukazana liječnička pomoć. Tamo je zadržana na jedinici intenzivnog liječenja, a dežurni liječnik dr. Božidar Krstulović nije želio komentirati njezino stanje.

"Udarili smo u val i supruga je ispala, a ja sam odmah skočio za njom. Djeca su se čamcem vratila do nas." – ispričao je Ivan Šuker novinarima Jutarnjeg lista.

"Supruga je sada dobro, oporavlja se i to je najbitnije. Djeca su, hvala bogu, dobro. Mene malo boli noga, no također sam dobro. Dogodilo se što se dogodilo, sve će biti u redu." – dodao je ministar.

Pročitajte više