Thompson 4. kolovoza pjeva u Splitu

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

MARKO Perković Thompson pjevat će u Splitu uoči Oluje, piše N1.

Podsjetimo, splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara prošli tjedan je novinarima potvrdio da se pregovara oko koncerta Marka Perkovića Thompsona u Splitu. Rekao je i da u vezi s koncertom razgovaraju i s udrugama branitelja.

Odgovarajući na novinarska pitanja, tad je rekao i da ne zna koliki bi trebao biti trošak koncerta, no da je u gradskom proračunu za proslave državnih blagdana, manifestacija i praznika tog tipa predviđeno 1,5 milijuna kuna.

Novinare je zanimalo i hoće li na koncert doći predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović, a splitski gradonačelnik rekao je da on nije nikoga posebno zvao na koncert, ali da su svi dobrodošli.

Posljednjih se dana u javnosti dosta šuška o tome kako bi se Kolinda mogla pojaviti na koncertu i na taj način neformalno početi pravu kampanju. Naime, od kada se Miroslav Škoro pojavio kao kandidat i uzeo dobar dio Kolindinog biračkog tijela na desnici, spekulira se da bi baš uz pomoć Thompsona Kolinda mogla vratiti povjerenje desnih glasača. U tom kontekstu spominjali su se i navodno loši odnosi Thompsona i Miroslava Škore.

Pročitajte više