Tim Allen u božićnoj komediji "Skipping Christmas"

AMERIČKI glumac Tim Allen, koji je s filmovima o Djedu Mrazu imao izvrstan uspjeh na kinoblagajnama, božićno ozračje nastavlja i u novoj komediji "Skipping Christmas", utemeljenoj na popularnom romanu Johna Grishama "Kako preskočiti Božić". 

Projekt studija Revolution režirat će Joe Roth, a snimanje bi trebalo početi u travnju iduće godine, piše Hollywood Reporter.

Allen će glumiti čovjeka koji pokušava izbjeći strku oko Božića i sve njegove zamke i umjesto toga otići na odmor sa suprugom. No, kad mu kći u zadnji čas odluči doći kući na praznike, prisiljen je na brzinu ponovo ostvariti božićni ugođaj.

Knjigu je za film adaptirao Chris Columbus, koji je režirao prva dva nastavka filma "Sam u kući", za producentsku kuću 20th Century Fox, kada je na njezinom čelu bio Roth.

"Tim Allen je savršen za ulogu Luthera Kranka. Njegovi komičarski instinkti i fin način portretiranja karaktera uvijek su pametni i iskreni", rekao je Columbus.

Allenov najnoviji projekt je komedija "In the Pink", koji u kina dolazi ujesen 2004. Prije godinu dana glumio je u velikom hitu "Santa Clause 2".

Roth je 2001. režirao romantičnu komediju "Ljubimica Amerike" u kojoj glumi Julia Roberts. Grishamov roman "Kako preskočiti Božić" treću je godinu zaredom na ljestvici književnih uspješnica New York Timesa.

Pročitajte više