Todorić kaže da je sve što je izgradio danas dao državi, što na to kažu ljudi na Facebooku

Screenshot: YouTube, Facebook

DRAMA oko Agrokora ne jenjava, samo ulazi iz jedne faze u drugu. Danas je aktiviran Lex Todorić, a povodom toga čitali smo pomalo patetično Todorićevo priopćenje u kojem nas uvjerava da je sve ove godine radio isključivo za dobrobit svojih radnika.

"Četrdeset godina sebe uložio sam u izgradnju cijele Hrvatske i regije, stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi", patetično završava do jučer najmoćniji čovjek u zemlji čija poslovna sudbina još nije poznata.

Todorić je već tjednima glavna tema u domaćoj javnosti, a tako i na društvenim mrežama. Aktivacija Lex Todorića kulminacija je dosadašnje krize, a brojni komentatori Indexa nisu baš dobro primili Todorićevo patetično obraćanje.



"Nisi, daj državi lovu sa privatnih računa. Dao si samo dugove i unakaženo gospodarstvo", odgovara jedan čitatelj Todoriću na njegovu konstataciju da je danas sve što je izgradio predao državi.

"Ti izgradio, prije pokrao, izrabljivao i uništavao sve oko sebe da se obogatiš na račun svih ostalih uz blagoslov svih vlada do sada.Jedino kaj ti zaslužuješ je dugogodišnja robija u zatvoru u Sibiru skupa sa svima koji su ti to i omogućili i sudjelovali u tome", kaže drugi.

"Koliko besraman moraš biti da izjaviš ovako nešto?", dodaje jedna čitateljica.

"Ne mogu vjerovati još i žrtvu od sebe radi. Ali ima ih koji će i to popušiti", primjećuje jedan drugi čitatelj.



"Gospon K-minus.. vi niste izgradili ni kulu u pjesku, sve su vam drugi izgradili i omogucili... da si fer predao bi i otoke, Kulmera, helikptercice i stanove", piše čitatelj Ante.

"Uz Vašu pomoć osigurao sam sebe i svoje potomke za lagodan život,a sada poreznim obveznicima države Hrvatske predajem u vlasništvo firmu Agrokor", sarkastičan je Antun.

Sličnih komentara je na stotine. Na prste jedne ruke mogu se izbrojati oni koji brane Gazdu.

Pročitajte više