"Toliko sam puta ispumpavala želudac predoziranog Michaela Jacksona"

UZNEMIRUJUĆI uvid u posljednje mjesece života Michaela Jacksona, dala je Grace Rwaramba koja je 17 godina bila prvo osobna tajnica, a zatim i dadilja u domu Jacksonovih. Naime, 42-godišnja Rwaramba 17 se godina brinula za njegovih troje djece, a u razgovoru za londonski The Times priznala je kako je mnogo puta bila svjedokom brojnih predoziranja lijekovima. Naime ona je, prema vlastitom priznanju, često uskakala u pomoć i ispumpavala mu želudac.

> Pokop u srijedu ili četvrtak: "Jacksonov pogreb će biti veći od pogreba Elvisa Presleyja"

"Morala sam to raditi toliko mnogo puta, on je zaista miješao sve lijekove", rekla je Rwaramba dodajući kako je jedno vrijeme Michael bio tako loše da je radila sve kako ga djeci ne bi vidjela u takvom stanju.

"Miješao je sve i svašta, a jako je malo jeo", rekla je Rwaramba koja se u vrijeme smrti ove pop zvijezde nalazila u Londonu. Trenutno je na putu prema Los Angelesu, a očekuje se kako će i nju ispitati tamošnja policija kako bi se razjasnila smrt Michaela Jacksona.

Ovisan o analgeticima

Također, dadilja kaže kako je Michael posljednjih godina bio ovisan o analgeticima zbog bolova koje je osjećao kao posljedicu brojnih ozljeda koje je zadobio plešući. To je bila, kako kaže dadilja, njegova verzija

Zanimljivo je kako je Rwaramba istaknula u razgovoru kako Michael nije uopće imao osjećaj za novac, pa je tako spomenula slučaj kada mu je ponuđeno milijun dolara za nastup u Japanu. No, svatko se već pobrinuo da uzme svoj dio novca od kojeg je, na kraju, samo 200 tisuća ostalo pop zvijezdi.

U razgovoru za The Times Rwaramba je evocirala svoje uspomene na petak, odnosno na dan nakon smrti njenog poslodavca. Kako kaže nazvala ju je njegova majka Katherine iz Michaelove kuće pitajući je gdje je njen sin čuvao gotovinu.

Djeca plaču, a gdje je gotovina?

"Djeca plaču i pitaju za tebe. Ne mogu vjerovati da je njihov otac mrtav. A gdje bi mogla biti gotovina?", dio je razgovora Michaelove majke i Rwarambe tog dana na što je dadilja odgovorila da pogleda ispod vreća za smeće i tepiha.

"Tada mi je rekla. Gdje si ti? Dođi! Dočekat ću te u Zračnoj luci" rekla je Rwaramba za Times dodajući kako je mama Jackson zvučala vrlo snažno.

M.M.
Foto:AFP

Pročitajte više